Alle sekretærer taler om de smarte frankeringsmaskiner, og nu vil jeg følge i deres fodspor.

Det er muligt, at det kommende ikke vil interessere Jer! Der kommer præcis nu, hvad nogen bestemt vil beskrive som et virkelig ikke-spændende blog indlæg vedr. frankeringsmaskiner! Men sagen er ikke desto mindre den, at jeg har indset, hvor skøn en såkaldt frankeringsmaskine , danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner, er! Og jeg har nu besluttet, at jeg skal købe en frankeringsmaskine til min nystartede virksomhed. For nøjagtig 2 år siden opstartede jeg min forretning, og det har fantastisk hurtigt opnået en fast kundegruppe. Hvilket har forårsaget, at vi nu sender fantastisk meget mere post end firmaet gjorde til at starte med. Kollegaerne og jeg har lige nu forstået, at man med hjælp fra en frankeringsmaskine har mulighed for at spare rigtig mange arbejdstimer. Især i mit nystartede firma, hvor vi for nu alene er få medarbejdere, ville det være tjekket med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi allerede har meget travlt. & så er det jo rigtig uklogt at bruge værdifuld tid på at frankere breve! Vi har mere lyst til at spendere tiden på mere essentielle opgaver, og til dét formål, køber virksomheden en frankeringsmaskine.

Vi kan overhovedet ik afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som vil være den skarpeste mulighed. Jeg har forsøgt at danne mig klarhed over markedet for frankeringsmaskiner, men jeg har endnu ej taget et valg. Jeg ser frem til, at I, søde med-bloggere, er i stand til at hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal bruge moneter på. Der findes både hjemlige & tyske forhandlere af frankeringsmaskiner, & jeg besidder ik kompetencerne til at afgøre, hvor det ville være allerbedst at ligge sine penge. Umiddelbart vil jeg gå til en hjemlig forhandler, af den grund, at det så vil være ekstremt meget nemmere at beskrive situationen, hvis jeg konfronteres med problemer. Men alligevel synes jeg, at de ikke-danske forhandlere af frankeringsmaskiner koster meget færre gysser end de danske. Og som allerede nævnt, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en nyetableret virksomhed, der præcist lige genererer profit. Så af den grund er det afgørende, at jeg finder en frankeringsmaskine til en formidabel pris. Men naturligvis spiller kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så giv gerne brugbare råd til en temmelig billig og prima frankeringsmaskine.