Angående at google os frem til en efterskole Midtjylland der klæder knægtens hobbyer

Her på matriklen fylder sludren omkring efterskole meget. Mit ældste barn vil gerne afsted´, og som forældre støtter vi ham. I særlig grad hvis sønnike beslutter sig for en efterskole Midtjylland, hvor sønnike opholder sig i omegnen. Som mor selekterer jeg helt ærligt en efterskole Midtjylland over fx en storby efterskole, uden venner eller bekendte.

Sønnen interesserer sig for fitness, ernæring og teknik. Knægten min har interesse i ernæring og sundhed, drømmer om at være med til den der robotbygningskonkurrence og vil gerne starte til boksning. Så et styks efterskole Midtjylland, så drengen har chancer for at teste interessen for programmering og fitness/træning er i søgelyset.

En af min drengs barndomsvenner skal samtivis med vores søn på efterskole Midtjylland eller Nordjylland. De 2 knægte har en fælles interesse for teknik & programmering, men de to venner ved ikk hundrede % hvorvidt de to helst vil komme på samme efterskole Midtjylland. De er blevet anbefalet at at tage på enehånd afsted på efterskole Midtjylland så de rigtig kan stå på egne ben, selvom det da er beroligende at være afsted med en man kender lige i starten.