Bør du købe plastpaller eller træemballage? Find fordele plus ulemper her

I indlægget her ses der på såvel træemballage - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31 – i skikkelse af europaller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25 – som plastpaller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28 – . Hvad for en palletype, der er mest egnet, er nemlig afhængig af varerne såvel somtransporteringsmetoden selv. At europaller er gavnlige for naturen, er træemballagens indlysende fordel. Benyttelse af træemballage nedbringer CO2-udledningen forbundet med varefragtning med helt op til tredive %, kan det dertil desuden adderes. Af den årsag, at de kan genbruges på flere fragter, uden at den høje kvalitet sænkes, er nemlig yderst kostelige som genbrugspaller.

Derimod bruges plastpaller jævnligst som engangspaller af den årsag, at de ej er lige så holdbare som europallerne. De besidder desuden den styrke, at plastpaller i modsætning til træemballage ej bliver påvirket af vejret, eftersom det er det samme som, at de bibeholder den samme vægt og massefylde, ligegyldigt hvorvidt der er nedbør eller blå himmel. Af sprøjtestøbt plast, som er 100 procent genbrugeligt, produceres plastpaller af god kvalitet simpelthen. Der er ydermere ikke behov for, at du ofrer miljøvenlighed, alene på grund af, at du vælger at benytte plastpaller og ikke europaller. De vejer på den anden side meget mindre og passer derfor perfekt til lufttransport, eftersom den tilladte samlede vægt her er begrænset.

Er det plastpaller eller europaller, som egner sig bedst til lige præcis dit dit fragtbehov? Den afgørelse må være helt og holdent styret af, hvad du bedst kan lide. Når det kommer til godstransporteringsindustrien, går jobbet først og fremmest ud på at gøre fragtvilkårene så gode som overhovedet muligt, sådan at alting både glider så ubesværet og kan færdiggøres hurtigst muligt. At købe de helt rigtige paller, er derfor også meget afgørende, eftersom de forskellige slags paller har uens fordele.