Brug europaller og pallerammer i træ udendørs og plastpaller til brug indendøre

Er I læsere også begyndt at afprøve europaller og pallerammer til at frembringe en sofa, et højbed eller måske en seng? Sådan nogle europaller og pallerammer er easy-peasy at lave småborde, sofaer eller et tv-møbel ud af.

Jeg vil i høj grad I anvender plastpaller hvis I har planer om fremstille bede til grøntsager. Europaller og palleramme kan afgive sundhedsskadelig imprægnering, og deraf er de lækre øko grøntsager, krydderurter og jordbær nu ikk så økolækre igen. Og hvem gider det.

Træ pallerammer og europaller er absolut de mest fine i udtrykket. Men hold øje med, at gamle europaller gerne er imprægnerede med kemikalier. Brug derimod plastpaller og komme udenom, at de pallerammer og europaller afsmitter giftige stoffer hjemme hos dig.

Eksperimenter gladeligt med at benytte plastpaller, pallerammer og europaller. Men overvej at vælge plastpaller i stedet for de sundhedsskadelige modeller, især hvis dine møbler af pallerammer og europaller skal bruges indendørs og/eller anvendes til spiselige varer. Er det planen så er plastpaller optimale til de planer. Er I ikke til plastpaller, så kan man købe EUR europaller og pallerammer, for de skulle ikke være imprægnerede. Så det er også en mulighed.