Det er alle steder en fortrinlig investering at købe en kløgtig varesikring.

Om mindre end syv uger vil vores dagligdag være noget helt nyt! Jeg står overfor at åbne min koncept shop! Jeg er ekstremt fuld af spænding og påtænker at dele denne herlige nyhed med Jer. Men jeg er også stresset, hvilket skyldes alle de afgørelser, som bestemmes!

Mine partnere og jeg står overfor og skulle udforme min butik & jeg er på udkig efter efter at modtage gode fifs vedr. butiksinventar. Jeg skal til at købe hyldeforkanter , www.pr-trading.dk/articleproduct/Hyldeforkanter, , et tjekket hyldesystem, varesikring , www.pr-trading.dk/articleproduct/produkt_varesikring, samt en brochureholder , www.pr-trading.dk/articleproduct/Brochureholder, , der skal stilles ved siden af skabet. Jeg er bevidst om, at markedet er kæmpemæssigt! & jeg er nu fuldstændig tøvende, så alle tricks er bestemt af værdi! Jeg er klar over, hvor afgørende det er, at min butik fremstår lækker for mine kommende besøgende. Af den grund er det samtidig alfa og omega, at jeg finder frem til det mest fantastiske butiksinventar.

Jeg er også vidende om, hvor livsnødvendigt det er, at mit butiksinventar

passer til mit koncept.

Mine forældre har annonceret for mig, at siden jeg var en lille rolling, har jeg ytret, at jeg ude i fremtiden ville bygge noget op fra bunden. Af den grund er det en kolossal drøm, som nu virkeliggøres. Men jeg synes begribeligvis også, at der er ekstremt meget at holde styr på lige for øjeblikket. Jeg er af den årsag spilvågen de fleste nætter & spekulerer på hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring, samt hvilken brochureholder, jeg skal spendere moneter på! Der er overdrevent mange beslutninger, der bare venter på at blive afgjort. Men lykkeligvis har jeg en familie, som står klar til at hjælpe mig, og venner og bekendte, som er helt overdrevent obs på at tilbyde en hånd med. Men akkurat nævnte er ikke bevidste om hverken hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring eller hvilken brochureholder, der vil passe til firmaets fremtidsudsigter. Således har jeg virkelig brug for Jeres idéer. Er i bekendte med en gesjæft, som er eksperter indenfor butiksinventar, som er i stand til at rådgive mig? Det ville uden tvivl være en fantastisk stor hjælp for mig, akkurat nu hvor jeg står akkurat i centrum af hele mit livs mest uhyre travle periode…