Det er basalt med optimal aflæsning af varme til mit regnskab

Fornyelse af boligkvarterer og andre former for renoveringer indbefatter boligen, hvori jeg bor. Arbejdet her inkluderer naturligvis store steder som badet og køkkenet foruden fx forbedrede faldstammer. Men også ved det energimæssige, sker der noget. Jeg har fx fået opsat ny energimåler i skabet i mit hjem, som gør såvel aflæsning som mit varmeregnskab meget enklere. Min nye energimåler, jeg har fået derhjemme, går under navnet ultralydsmåler for central- og fjernvarmeanlæg. Og der er rigtig mange bonusser ved denne model. Måleren rummer imponerende præcision, samt min udgave er lavet med adskillige tilslutningsopgaver. Hjemmets smarte energimåler rummer faktisk ubegrænset kommunikation.

På bestemte datoer skal jeg lave en aflæsning af energimåleren i min bolig. Eller dette tror jeg i hvert fald, for dette skulle jeg ved den forrige måler. Imidlertid er jeg faktisk ikke bevidst, omkring om den nye model er tjekket i en sådan grad, at energiselskabet Bong kan udføre en aflæsning af varme fra et centralt sted. Under alle omstændigheder må det være afgørende med en aflæsning for at holde styr på det. Fordi aflæsningen skal jeg anvende til det private varmeregnskab, samt at desuden skal ejerforeningen herudover bruge tallene, for så udarbejder de et kollektivt varmeregnskab hvilket har angivelser af, hvad alle os beboere henholdsvis bliver nødt til at punge ud med forud at betale til vores energi- og varmeregnskab. Således er jeg positiv i forhold til den forbedrede måleinstallation, p.g.a. at jeg således er sikker på, at det altid er en virkelig omhyggelig aflæsning.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>