Dét er udelukkende lækkert bluser fra Retour, de kære børn holder af…

Om en kort stund er et uvejr på vej til det danske land. Uvejret er samtidig et varsel på dén stund, som venter os. At være udenfor vil være isnende, og forældre investerer i bekosteligt tøj til rollingerne syet af eksempelvis Retour (http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/retour/jeans_1882.html) & Zadig & Voltaire (http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/zadig-og-voltaire_1631.html), for, at børnene ik’ skal hundefryse.

Men kulturvidenskabelige forskere vil turde at fremture den anskuelse, at flere ydermere besidder gemte dagsordner med i deres overvejelser, mens de bruger penge på bekosteligt børnetøj i en stor skala. For størstedelen omhandler det samtidig, at de vil lade deres børn bære high-end tøj syet af mærker såsom Retour & Little Pieces. Langt de fleste mødre begærer nemlig at have børn, der er velklædte. Rollinger ér og vil altid være en ligefrem forlængelse af forældrene. & afkom som bærer high-end børnetøj fra f.eks. Mini a Ture og Zadig & Voltaire afspejler en mor og far, der lever et formidabelt liv. Nu om stunder begærer adskillige at symbolisere, at min familie er en sådan familie, som har kvalifikationerne til at leve op til samtlige af de sociale principper, som ligger implicit i samfundet!

I en tilfældig skole vil man af den grund kunne opsnuse virkelig pæntklædte rollinger bærende klæder skabt af Retour & Pom Pom (http://www.smaahjerter.dk/pom-pom-boernetoej_1628.html). Der er selvfølgelig nul og niks galt med at investere i kvalitetstøj til sine børn, men mange frygter, at dét kan blive dubiøst. Dét kan ende med at blive en kappestrid imellem fædre og mørdre, hvori rollingerne tages som gidsler. De fleste foreslår, at vi skal bruge penge på lækkert tøj til børnene for deres skyld, af den grund, at børnetøjet er blødt at bære, og har en langtrukken durabilitet, men ik’ med den bagtanke, at børnene skal være en spiller i en magtkamp, de ik’ har valgt at være en del af. Med et par kloge ord vil jeg ytre det synspunkt, at vi rejser forlangender til de dyre brands som Retour & Zadig & Voltaire. Det forholder sig jo sådan, at der med den ekstreme takst burde medfølge, at tøjfirmaet adlyder det samfunsmæssige forpligtelser, som følger med, hvis man begærer at være en human fornuftig virksomhed…