En ce4 clearomizer passer til nybegyndere – en ce5 clearomizer hører til de mere erfarne dampere

På grund af at der findes en del at vælge fra, vil det være besværligt at finde ud af, hvilket teknologi du skal købe, idet du netop er begyndt på at bruge el-cigaretter. I tillæg til at du bliver i stand til at købe utallige mærker af ecigaretter og adskillige smage til din e-væske: der eksisterer tilmed mange brændere, clearomizere og hylstre! Clearomizere er et mundstykke og en atomizer samlet – det er det, som laver e-juicen om til damp, idet du benytter din ecig. Nogle af de mest anvendte er en ce4 og en ce5 clearomizer [http://www.e-trekk.no/clearomizere--atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type/], men her er en masse varierende clearomizere.

En ce4 clearomizer [http://www.esug.dk/clearomizere--atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type/] vil være en perfekt clearomizer til dig, i det tilfælde at du stadigvæk anses som værende ny damper. Det, som du vil finde i en startpakke, er en ce4 clearomizer pga. dette oftest faktisk. En ce4 clearomizer har mulighed for at indeholde 1,6mL ejuice, så den virker ikke særlig stor. Den skal faktisk udskiftes temmelig tit, for ce4 clearomizeren varer én-to uger ved normalt brug. I kontrast til en ce5 clearomizer, kan man ikke fornye brænderen i en ce4 clearomizer, så man er af den årsag tvunget til at benytte en helt ny, hvis den bliver for slidt. En ce5 clearomizer kan indeholde 2mL evæske, og med denne clearomizer kan man hurtigt udskifte brænderen efter én til 2 ugers benyttelse. En ce5 clearomizer giver oftest en klarere aroma sammenlignet med en ce4 clearomizer, fordi brænderen placeres i bunden samt derfor hele tiden er i kontakt med e-juice.

Det er faktisk noget mere dyrt med en ce5 clearomizer, så idet du netop er startet med el-cigs, kan du med fordel benytte en ce4 clearomizer, indtil du bliver parat til det mere seriøse.