En trampolin som gave til min datter

Jeg spenderede her den anden dag penge på en havetrampolin [http://www.je-bolegetoj.dk/info/havetrampolin.html], som var til min datter, fordi det var hendes fødselsdag. Hun går til gymnastik, og hun har i flere måneder godt kunnet tænke sig en trampolin, og eftersom at hun plagede mig så meget, brugte jeg penge på den til hende som fødselsdagsgave. Jeg vil gøre næsten alt for at glæde min datter.

Utallige divergerende trampoliner [http://www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx] kunne jeg få, og jeg købte den største trampolin, de havde, så min datter kan øve spring på den. Sådan en trampolin, som den jeg erhvervede, koster virkelig mange penge, dog har jeg sparet sammen til hendes fødselsdagsgave længe, og af den grund havde jeg råd til at erhverve trampolinen. Jeg måtte dog give mere for at kunne få en trampolin, som havde et net på, men det gjorde jeg da gerne, så min datter ej falder ned og slår sig. Det er ubetænksomt at spendere penge på trampoliner uden net til især yngre børn, efter min mening. Min datter er utrolig begejstret for sin nye trampolin, og af den grund hopper hun & øver spring på trampolinen hver dag. Hun har yderligere haft besøg af en masse veninder, som har hoppet på den, og de har det rigtig sjovt sammen, idet de hopper. Jeg synes helt klart, at trampolinen er det hele værd, så jeg vil gerne rekommandere den til andre forældre, der har børn, som gerne vil have en havetrampolin i fødselsdagsgave.