Er der nogen, der har erfaringer med fantastiske kaffeautomater?

Jeg er beskæftiget som en såkaldt blæksprutte på min arbejdsplads. Det vil altså sige, at jeg udfylder en del forskellige kasketter, og jeg har derfor også flere forskellige opgave typer. Det passer lige til min personlighedsmæssige profil. Det var selvfølgelig også af den årsag, at jeg tog jobbet tidligere på måneden, fordi jeg kan lide, at min arbejds dag er bygget op af mange forskellige projekter. Men disse præsenterede fakta resulterer samtidig i, at jeg hyppigt bliver tilknyttet nogen arbejdsopgaver, som jeg ikke har erfaring med. Det er tilfældet lige nu, hvor jeg har fået til opgave at finde frem til en ny kaffeautomat » http://frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater/kaffeautomat, til medarbejderne. Jeg har ingen viden om kaffeautomater » http://frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater,… Dén kaffeautomat vi har nu er beklageligvis gået i tusind stykker. Det skandinaviske firma, som har produceret den hidtidige kaffeautomat findes ik længere, så af den årsag er det sørgeligt nok ikke en mulighed bare at få en ny kaffeautomat fra dem.

Det er af den årsag, at jeg nu er ved at beskrive denne i grunden ret dræbende kedelige hverdagsanekdote for alle jer derude. Jeg håber I ligger inde med gode råd til, hvilke kaffeautomater, som er holdbare. Jeg er vidende om, at dén kaffeautomat, der nu er ude af drift, var temmelig stor, & dét behøver den nye kaffeautomat ik nødvendigvis at være. Ellers ligger landet sådan, at der ej er særligt mange krav, som den nye kaffeautomat bare er nødt til at leve op til. Det faktum stiller mig naturligvis i en virkelig heldig position, hvor jeg næsten alene kan udpege dén kaffeautomat, som jeg tror er den mest fortrinlige. Men på den anden side, gør det også min del mere kompliceret. Som proklameret før har jeg ikke meget viden vedrørende kaffeautomater og efter, at jeg har undersøgt udbuddet af kaffeautomater, må jeg indrømme over for Jer, at jeg er blevet ovenud nedslået. Udbuddet af kaffeautomater er kolossalt stort, & jeg tænnker, at det er rigtig svært at skabe mig et brugbart overblik. Af den årsag håber jeg rigtig meget, at I har lysten til at hjælpe mig med at opspore den perfekte kaffeautomat til både min og vores arbejds plads. For jeg håber på at løse min tildelte opgave på en måde, så mine ledere bliver stolte af mig…