Er det mest oplagt at investere i huntonit eller et pergo gulv til vores vaskerum?

Jeg tænker hyppigt tilbage på dé ualmindeligt mange gange jeg var med min morfar i de steder, hvor de offerede eksempelvis et såkaldt pergo gulv & et termotag, eller de innovative plushegn, som adskillige mener er gode at ofre penge på, eller et specielt slags huntonit gulv, & trapezplader. Han holdte af at spendere adskillige timer i disse centre. Jeg on the other hand, kunne finde på enormt mange andre ting, jeg bestemt hellere havde lyst til. Men imidlertid prioriterede jeg hans selskab. Han og jeg var dygtige til at vende de mest forskellige temaer, og dét værdsatte jeg usandsynligt meget. Den dejlige mand jeg kendte var en energisk handy-mand, & han værdsatte derfor at udvide sit kendskab, & shoppe efter et nyt slags pergo gulv eller et termotag til vores terrasse, eller også var han opslugt af et plus hegn til indkørslen, eller udforskede markedet for trapezplader, mens han også lige undersøgte kvaliteten på sorte huntonit brædder!

Jeg spenderede en usandsynligt stor del af mine barneår sammen med ham i de nævnte centre. & af den årsag er disse formiddage dét, jeg erindrer tydeligst fra mine barneår. Jeg har evig og altid tænkt på, af hvilken grund, at han ej arbejdede med sin interesse. Han kunne eksempelvis have drevet sin egen forretning med videresalg af for eksempel et såkaldt pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit trægulve, og trapezplader. Men det skal siges han var beæret over sit job i den Danske Bank, samtidig med at han prioriterede alle sine fikserier i hjemmet. Jeg er af den mening, at han mærkede en kæmpe lykkesrus, ligeså snart, at han fiflede med disse gør det selv projekter. Han var en dejlig fyr, og således havde vi også ovenud adskillige skønne stunder. Også selvom, at jeg ik interesserede mig det mindste for eksempelvis en ny type pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit gulvplader eller trapezplader. & dét vil jeg altid huske tilbage på.