Herren og jeg vil score os én af de dér carporte i træ/træcarporte som pynter på det nye hus

Herren og jeg er som I ved moveret i bungalow, og med det tror jeg samtidig, hvis herren og jeg forærer bilen og cyklerne et styks god carport. Valget er faldet på et af adskillige suveræne træcarporte - shpavilloner.dk/andet/traecarporte, man kan få. Den slags er jeg heldigvis enige om gudskelog overensstemmende. Langtids-overvejende jeg overvejede ret beset forskellige garager over længere tid og jeg er kun faldet over er par mildest talt afskyeligt rædderlige nogen, der ik matcher til vores gamle villa. Gud ske tak og lov så kom jeg frem til dét at jeg og gemalen har muligheden for at vælge carporte i træ, og de træcarporte er bare ret pæne. Jeg tænker faktisk at de ser flotte ud.

Vi har planlagt at skulle ud og udvælge træcarporte grundet i at jeg vurderer, ar det ikk ikk at have noget overdækning, hvor jeg kan trille bestemorcyklen ind, hvis vejret er koldt og låsen kan sætte sig fast er generende. Det falder sammen med at Carl Johannes godt kunne bruge at få en af de handy carporte i træ der giver beskyttelse af spanden klart nok, men desuden til opbevaring af tilbehør til bilen, maling og værktøj og mere af den slags.

Næste punkt er at mig og herren blot vil opnå enighed om størrelsen plus farven, idet træcarporte er produceret i en hel del afarter. Gemalen vil have en af de neutrale træcarporte, mens jeg vil have træcarporte i levende kulører, hvilket enten står eller matcher til mit og husbondens lyserøde nye villa.