Hvis dit forhold er blevet noget hverdagsagtigt bør sexlegetøj helt sikkert betragtes som en stor hjælp

Min mand samt jeg blev mand & kone for snart 30 sæsoner siden, plus på trods af at vi stadigvæk elsker hinanden & kommer godt ud af det med hinanden, kan vi alligevel mærke, at vores samleje ikke føles så herligt, som det var i de første par år. Min kæreste plus jeg bestemte derfor at forsøge at gøre vores seksuelle oplevelser noget mere passioneret, sådan at det faktisk blev til en særlig hændelse i stedet for en normal hændelse, der bare fandst sted medens vi begge befinder os i samme seng. At anskaffe mig noget meget udfordrende lingeri startede ud jeg med at beslutte. Problemstillingen viste sig at være desværre at så snart det sexede lingeri lå på gulvet, så var resten af samlejet faktisk det samme som altid, men det virkede altså i starten. Derfor besluttede min kæreste samt jeg dernæst at tage til en sexshop og anskaffe os en smule sexlegetøj, som skulle kunne gøre sex sjovere for os både.

Min mand og jeg selv blev klar over, hvor adskillige varierende sex-genstande der rent faktisk designes, så det blev overraskende nok til en enormt interessant oplevelse at besøge en sexshop. Vi havde ret vanskeligt ved at bestemme hvad for et sexlegetøj vi ville købe, for her eksisterer kort sagt adskillige forskellige former for sexlegetøj. Jeg vil kun indrømme, at vores sexliv har været interessant som resultat der af, for min partner og jeg købte til sidst nogle forskellige former for sexlegetøj.