Indkøbe af makuleringsmaskine og om portotakster, frankering post og at håndtere pakkevægt

Jeg er påbegyndt i nyt arbejde som blæksprutte i denne uge og er ved at have styr på sådan noget om at dirigere virksomhedens telefoner og så virksomhedens pakkevægt , danastar.dk/produkt/produktkategori/vaegte/high-end_pakkevaegt_30_kg, , der styrer frankering post , danastar.dk/mere_info/frankering, plus, forskellige portotakster , danastar.dk/nye_portotakster_i_2015_goer_besparelserne_med_en_frankeringsmaskine_endnu_stoerre, . I morgen eller overmorgen må jeg også få bestilt firmaet sådan en solid makuleringsmaskine.

Den slags makuleringsmaskine har jeg nærmest ik hørt om inden mit nye arbejde, men mine kolleger arbejder med privat underretninger, hvorfor et stk makuleringsmaskine er vigtig har jeg lært. Frankering post havde jeg heller ikke givet de store hensigter før i tiden. Og bestemt ik at bruge sådan en fingernem pakkevægt, der giver orden på de drilske portotakster. Det er ret smart.

Jeg har jo blot benyttet et stk vægt til bagning i stedet for pakkevægt, når undertegnede skulle vide portotakster hvis jeg sku’ transportere makeup og tøj tilbage til Zalando. Og jeg vidste slet ik, at virksomheders frankering post med en pakkevægt automatisk medfører mindre portotakster. Jeg troede, erhvervene skulle spendere akurat så høje portotakster ligesom jeg som privatperson gør, når der skal lande julekort i postkasserne. Så på blot 4 dage med undertegnedes nye job er jeg blevet mere vidende. Sådan noget så som makuleringsmaskine er meget nyt, og jeg skal styre kollegernes udgående forsendelser. Andre opgaver bliver at holde styr på telefonerne og omstille dem på bedste måde til husets adskillige ansatte.

Så den nye makuleringsmaskine & at få styr på frankering post og brug af pakkevægt og erhvervs portotakster er at finde på piccolinens arbejdsliste for min næste arbejdsuge. På onsdag bestiller jeg dem omtalte makuleringsmaskine hvorefter jeg i det øvrige af ugen sagtens ska’ få styr på pakkevægt, portotakster for erhverv + frankering post. Godt for CVet.