Jeg har til hensigt at gå til rigeligt med ultralydsscanninger ved gynækolog Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – eventuelt gynækolog Niels Lund

Min mand og jeg har testet positiv men processen har været ustadig, og derfor har jeg i sinde at tage til en gynækolog klinik Fyn og få yderligere ultralydsscanninger. Efter manden jeg jeg undlod spiralen gik der langt over 1,5 år uden graviditet, og den praktiserende læge var lige ved at henvise os til en speciallæge klinik Fyn til behandling og udredning. På daværende tidspunkt søgte jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og læste bl.a. om gynækolog Niels Lund som har gynækologklinik tæt på, hvor vi bor i Middelfart.

Jeg blev gravid og alle bekymringerne om sædkvalitet og ægløsninger forduftede en spontan abort. Jeg og manden forsøgte at holde os oppe, men det var en periode, hvor vi begge var kede af det og i elendighed som følge af vores tabte barn, som vi havde drømt om så længe.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – fx speciallæge Niels Lund

Her et halvt år efter er jeg så med barn igen. Min læge har forklaret, at der skal holdes ekstra tjek med mig, så min praktiserende læge visiterer os direkte til en speciallæge klinik Fyn. Jeg har selv tjekket lidt telefonbogen hvor vi igen har bidt mærke i blandt andet gynækolog Niels Lund. Jeg vil gerne komme ved en praxis som eksempelvis gynækolog Niels Lund og blive fulgt nøje og få flere ultralydsscanninger, så jeg kan blive tryg i svangerskabet, og de kan støtte, i det tilfælde at der kommer komplikationer også denne gang. vi er sikre på at yderligere ro i sig selv kan være gavnligt.