Jeg skal til at at booke musik til bryllup, underholdning til børnefødselsdag eller mobildiskotek?

Undertegnedes events er der meget gang i her og nu. Der skal udvælges underholdning til børnefødselsdag for et stk pige på 9 år samt udvælges musik til bryllup – og måske et smart og ungt mobildiskotek. Det giver ro at få tilfredsstillende med eventbookinger.

Ved valget af musik til bryllup påtænker undertegnede faktisk at forbinde de klassiske musikere med et mobildiskotek. I det der til festen deltager en stor del unge gæster i aldersgruppen 17-28 år kombineret med at der er en stor del der er over 65, og det er min erfaring at den slags aldre ikk ofte er lette at samle musisk med mindre jeg tager fat i et mobildiskotek. Musik til bryllup er hyppigt knyttet til fx jazzmusik og swing eller f.eks Himmelhunden eller Kim Larsen. de yngste i større grad har lyst til et mobildiskotek hvor de kan lytte til nye hislistemusik – fx parret med diskolys & heavy basgang. Det er ik uigenkandeligt nødvendigt med den slags mobildiskotek som supplement til musik til bryllup, så fremt de yngste har en glæde for 1950-er jazzmusik og/eller rock’n'roll fra 1970erne. Men jeg har sørme tidligere oplevet at have positiv erfaring med at kombinere mobildiskotek med almindelig musik til bryllup.

Det er et morsomt job at opsætte underholdning til børnefødselsdag. Anne-Sofie er tjansens fødselsdagsbarn og tøsen ønsker sig underholdning til børnefødselsdag, og hun virker ret glad for Disney-frozen og i weekenden tager hun i skøjtehal. Så noget underholdning til børnefødselsdag med et tema med is syner godt nok oplagt. Isskulpturer, snemænd eller måske oven i købet en sangerinde, som optræder med Lad det Ske-sangen. et styks kunstskøjteløber og/eller workshop med prinsessefletninger. Mine forslag til valg af underholdning til børnefødselsdag savnes ikke.