Kan I afstedkomme inputs vedrørende fuldkegledyse, dyseberegner, fladstråledyse eller dyser?

Undertegnede har endelig opstøvet mig en fast fuldtidsstilling. Arbejdspladsen videreleverer dyser, fuldkegledyse, fladstråledyse og dyseberegner til produktionsvirksomheder, bilvaske & industri der skal bruge kassevask, filtervask eller støvbekæmpelse. Egos specialeområde er de dyser ikke ligefrem – jeg har jo skrevet kandidatopgave omkring institutioners deling af viden, dengang undertegnede læste cand merc comm på Århus Universitet. Men altså et job er et job, jeg har søde kolegaer og desuden får jeg mulighed for at beskæftige mig med nyhedsbreve, direct mails, hjemmeside + skriv vedrørende fladstråledyse, dyseberegner, fuldkegledyse og dyser, hvilket jeg hurtigt bliver mere og mere klog på.

Jeg havde ikk’ lige satset på, at jeg ville skrive om fuldkegledyse, dyser, fladstråledyse og dyseberegner, idet undertegnede klarede kandidaten. Men at arbejde ved en af DK’s største producenter af dyseberegner, dyser, fuldkegledyse og fladstråledyse samt at vide, at kunderne køber nogle rigtig gode, solide dyser, giver en stolthed. Virksomhedens varer er pålidelige, så med mit arbejde må arbejdspladsens fladstråledyse, dyseberegner, fuldkegledyse og dyser sørme lanceres endnu mere.

Her efter seks-syv dage ved jeg allerede, hvordan dyser, fladstråledyse, dyseberegner og fuldkegledyse kan anvendes når det kommer til skylning af diverse emner, gasvaskning, vask af transportbånd og biler. Ego blivere klogere på dyseberegner, fuldkegledyse, fladstråledyse og dyser hver dag og hygger mig sammen med kolegaerne plus at stedet har fleksible mødetider. Så jeg tror at det kan gå hen og være mit dugfriske drømmearbejde at skrive vedr. dyseberegner, fladstråledyse, dyser og fuldkegledyse, og få det til at sælge.