Kender du til besværligheder med en rodet varepræsentation & små salgstal? Prøv bedre skiltning

Så at de besøgende føler sig velkomne, forekommer det temmelig betydningsfuldt, at en butik viser et godt førstehåndsindryk. Indkøbsturen er pludselig en komplikation for besøgende, dersom varerne flyder omkring på halvfyldte hylder plus der ej logik er at finde. At få fat i den rigtige indkøbsvare bør blive simpelt og praktisk, samt prisklassen bør vises for alle varer.

En masse forretninger, som ej kan leve op til disse simple behov for salgsdisplay samt skiltning, eksisterer der stadigvæk, selvom disse sager kan virke åbenlyse. Specialdesignede systemer til display af varer fremstiller vores firma. Et funktionelt displaysystem bør betyde meget for dine salgstal, pga., at det let fanger kundens opmærksomhed. Det vil gøre det lettere for kunder samt butiksansatte, dersom dine varer for eksempel er placeret overskueligt og praktisk i dit salgsdisplay. Noget lignende gælder informativ skilting, som med ét informerer de besøgende omkring, hvad de ønsker at kende til omkring varen, sådan at den besøgende ikke skal opsøge medarbejdere om information.

Angående skiltning, der skal fastholde folks opmærksomhed førend de reelt er indenfor i forretningen, er det betydningsfuldt at bruge ordentlige gadeskilte. Fremstilles holdbare plus samtidig lette for medarbejderne at opstille hver dag, skal gadeskilte.

I det tilfælde, at du sørger for, at dit gulvdisplay er overskueligt, på den måde at varerne er placeret korrekt samt funktionelt på hylderne, samt på samme tid sikrer dig, at din butik er i besiddelse af funktionelle, indbydende gadeskilte, som straks fortæller besøgende omkring pris og hvor henne en ønsket indkøbsvare befinder sig, skal du 100 procent sikkert skabe mersalg.