Køb din håndpumpe, benzinpumpe eller dieseltank hos en dygtig forhandler, der ved, hvad han taler om og få ordentlig hjælp

Benzinpumpe? – Køb en ny benzinpumpe og få flere hestekræfter

En benzinpumpe sidder bl.a. i din bil, og den anvender du til at fylde benzin på bilen. Skal du købe en ny benzinpumpe, kan du købe dem i mange modeller også en universalmodel. Du spørger måske dig selv, hvad en ny benzinpumpe skal gøre godt for. Jo ser du, den giver fx øsen mange hestekræfter. Se, det er jo ikke så tosset. Køber du online, er der i øvrigt gryn at betale mindre.

Ny håndpumpe?

Skal du bruge en håndpumpe til diesel, petroleum, smørreolie mm. Du kan blandet andet opstøve én, der matcher til smøreolie, kølervæske, benzin, olie og diesel. Pumperne kan købes med og uden slange, og de giver forskellige liter i minuttet. De kan endvidere købes, så de passer til diverse størrelser tromler.. Hvis du er er usikker på, hvilken håndpumpe, du skal bruge, så spørg en god forhandler. Ved behov, kan du feks få en håndpumpe, som kan fastsættes direkte på tønden. Du kan også anvende en håndpumpe, til når du fylder benzin på din båd og vil slippe for at slæbe på 25 liters dunke og slippe for at hælde en ekstra liter ud , fordi du ikke når at registrere, at tanken er fyldt. Du slipper også for gnister og el, med en håndpumpe. Når jeg står med brændstof skal jeg ikke have noget at gøre med brændstof!

Ny dieseltank

Har I brug for en ekstra dieseltank kan du let finde én, der dækker alle dine behov. De kan rekvireres i både stål og plast og i mange farver og størrelser. Overvej lige at vælge en dieseltank i plast. Desuden ruster den ikke, og så danner den ikke så meget kondens i tanken. Den vejer kun lidt og derfor lettere at flytte .