Langt de fleste vil have en årlig slibning af deres KIA!!

Jeg fortæller jer, at jeg i løbet af adskillige år har jeg drevet min egen forretning. Lige så langt jeg kan mindes, har dét været en hemmelig ambition for mig. Det har altid interesseret mig at være selvstændig. Jeg har desværre haft en følelseskold opvækst, & jeg tror måske, at det er forklaringen på, at jeg bærer rundt på et kæmpe ønske om at være min egen herre. Der eksisterede ingen forældre til at tage sig af mig. Forretningen forsøger at sælge artefakter til det funktionelle hjem, heriblandt et plastvindue til en vinterhave, solarlux, udendørs foldedøre til en terrasseoverdækning, et pvc vindue & en plastdør til, hvor den er behøvet. Jeg ønsker glødende, at min butik bliver ved med at være succesrig!

De gange en handlende kommer ind i butikken & efterspørger et smart plastvindue, en speciel type solarlux, en herlig vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle bestemte udendørs foldedøre, eller en brugbar plastdør, står jeg beredt med min imødekommende rådgivning. Jeg går meget op i, at et visit til min forretning bestemt skal være en positiv oplevelse. Bestemt er jeg også engageret i, at de besøgende rent faktisk spenderer deres opsparing på det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, samt den plastdør, der er en del af mit vareudvalg. Men frem for alt ønsker jeg en god kemi med mine købere. Jeg begriber nemlig, at dét tit danner fundamentet for, at forretningen kører rundt med afkast. Jeg brænder for min gesjæft, & for at være selvstændig, og bevise for verden, at jeg er uvurderlig. Samtidig brænder jeg for, at hjælpe køberne med at vælge dét helt rigtige plastvindue samt solarlux, og købe dén vinterhave, de i længere tid har fantaseret om, det rigtige pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, som er lige dem. Jeg elsker at tilbyde en hjælpende hånd til andre folk, måske kan det forklares med, at jeg på grund af min opvækst er vidende om, hvor essentielt det er, at vi støtter hinanden!