Lige for tiden er en beroligende vinterhave med solarlux ovenud tiltrækkende.

I løbet af adskillige måneder har jeg været ejer af min egen forretning. Lige så langt jeg er i stand til at mindes, har livet som erhvervsdrivende været en kæmpe eskapisme for mig! Det har til hver en tid været et ønske at være selvstændig. Jeg har gennemlevet en anstrengende opvækst, & jeg føler muligvis, at det er forklaringen på, at jeg er indehaver af et kæmpe behov for at stå på egne ben. Der eksisterede ik en forælder til at guide mig. Mit hjertebarn = virksomheden forhandler ting til hjemmet, f.eks. et plastvindue » http://www.win-door.dk/win-door-info/plastvinduer.htm, til en vinterhave, solarlux, udendørs foldedøre til en terrasseoverdækning » http://www.win-door.dk/win-door-info/terrasseoverdaekning.htm,, et pvc vindue og en plastdør » http://www.win-door.dk/win-door-info/plastdoere.htm, til, hvor der er brug for den. Den selvstændige branche er hensynsløs, & derfor er der kamp om de handlende, men jeg har altid været en stærk person.

Jeg er verdensmester i at vejlede kunder, & de gange de efterspørger et bestemt plastvindue, en bestemt type solarlux, en skøn vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle særlige udendørs foldedøre, eller en flot plastdør, står jeg klar med min bedste vejledning. Jeg er fantastisk bevidst om, at et ophold i min gesjæft bestemt skal være en imødekommende hændelse. Bestemt er jeg også engageret i, at de besøgende rent faktisk investerer i det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, samt den plastdør, der er en del af mit varelager. Men som det mest essentielle efterstræber jeg at grundlægge et forhold til mine kunder. Jeg begriber jo, at det førnævnte adskillige gange resulterer i, at en virksomhed styres med avance. Jeg lever for min forretning, og for at være selvstændig, og bevise for omverdenen, at jeg er god nok. Samtidig ønsker jeg, at hjælpe kunderne med at vælge dét helt formfuldendte plastvindue & solarlux, og købe dén vinterhave, de i lang tid har ønsket sig, det rigtige pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, som opfylder alle deres drømme. Jeg elsker at hjælpe personer, muligvis fordi jeg som konsekvens af min barndom fatter, hvor grundlæggende det er, at klodens beboere støtter hinanden!