Min mand er helt begrejstret for dén spritnye påhængsmotor!

Jeg påtænker at være min egen chef på samme vis som min allerbedste ven. Han ejer egen forretning, og sælger materiel til både, som eks. bådmotorer. Lige for tiden er salget af en ny påhængsmotor , www.vestfynsmarinecenter.dk/index.php/motorer, i hastig vækst. Vi alle har set ham arbejde hårdt, så jeg anerkender, hvor meget det kræver at blive selvstændig. Når ens dagligdagsliv er kendetegnet ved den selvstyrende livsform, er der ej et tydeligt skel mellem arbejde & fridagene, hvilket skyldes, at grænserne mellem dem fortoner sig. Det har som virkning, at man ingenlunde har fri, af den grund, at man altid tager arbejdet med sig, også når man går hjem. Og det er en problemstilling, der gør mig usikker, og forårsager, at jeg genovervejer mine agendaer for fremtiden. For vores liv er for hurtig overstået til at være så ophængt, sådan at livet udelukkende går i tomgang.

En tilsvarende problemstilling, der bevirker, at jeg genovervejer, om jeg skal være etablere egen forretning, er, at jeg endnu ik har lokaliseret min interesse. Min mand er glad for både, & for hvilken ny påhængsmotor, som er kommet på markedet. Jeg er tværtimod ej optaget af, om en påhængsmotor er spritny eller det modsatte. Min kammerat ytrer tit fortællinger om den & den påhængsmotor, og jeg kan sanse, at han brænder for det pågældende emne. Og som den afsluttende bemærkning må det fattes som værende dét springende punkt her i livet: at opnå en indsigt i, hvad du er passioneret omkring, og efterfølgende gå efter, at du kan beskæftige dig med dét lige så længe du lever. Langt de fleste mener i hvert fald, at begejstringen toner frem, akkurat som når man udlever ovenstående anvisninger…