Min viden om slyngrensning, glasblæsekabine og blæsemiddel er skærpet

Storebrors firma slider med glasblæsekabine {katalog.prebenz.dk/blasning–produkter-til-glasblasning}, salg af blæsemiddel {katalog.prebenz.dk/blasning} og slyngrensning {katalog.prebenz.dk/blasning–produkter-til-slyngrensning}. Er det arbejdsområde nye ord for mine lærese? Jeg indrømmer gerne at, undertegnede ved ikke meget om slyngrensning, blæsemiddel og glasblæsekabineSom følge af det har jeg begået en kende research, så jeg kan sladre bare lidt sammen med min bror og fatte, hvilke arbejdsopgaver han udfører.

Med slyngrensning kan man fx at skylle emner er fylder op til tre meter. Slyngrensning pågår i sådan en særlig opførelse, og man hænger det aktuelle produkt op. Små metalkugler bli’r under slyngrensning smidt i mod produktet, som efterfølgende bliver helt fint. Hvad de fagkyndige udsætter for slyngrensning ved jeg ikke, så det regner jeg med at forhøre mig om.

Blæsemiddel anvender storebror gerne til behandling af overflader – fx i sådan en glasblæsekabine eller ved slyngrensning. Man kan f.eks benytte plastgranulat, stålshot, glasperler eller jerngrit som blæsemiddel. Så vidt jeg ved er det glasperler storebroderen bruger til blæsemiddel i sådan en glasblæsekabine.

Glasblædekabinen kan eksempelvis anvendes til at glasblæse metal og du opnår en anden og mere glimtende effekt når du bruger en glasblæsekabine, end hvis man anvender sandblæsning. Undertegnede forstår ikk akurat, på hvilken måde en glasblæsekabine duer, men den kan sandsynligvis i samme moment bruges til knive.