Ny kæreste har arbejde med brug af slibeskiver, slibematerialer og slibebånd

Værktøj & håndværk er ikke spidskompetencen for mig. Kæresten gennemfører forskellige gøremål for et gulvfirma og for en anlægsgartner. Derfor benytter han maskiner, slibebånd [katalog.prebenz.dk/slibning--slibeband], slibeskiver [katalog.prebenz.dk/slibning--slibeskiver] og slibematerialer [katalog.prebenz.dk/slibning] i arbejdet med at pynte på sten og fliser og høvle gulvplanker m.m..

Undertegnede forstår ikk meget omkring slibematerialer, slibebånd samt slibeskiver. Men sådan noget er arbejdsområdet for denne bloggers spritnyt håndværkerfilejs. Slibeskiver, slibematerialer og slibebånd kan benyttes til blandt andet gulvarbejde eller polering af ting og sager, hvis det er at jeg opfattede det ham forklarede som han mente dem. Slibebånd & slibeskiver kan man vidst også bruge sammen med boremaskiner.

Sam gennemgik for mig, hvorledes han bruger slibematerialer, slibeskiver samt slibebånd til sine opgaver. Og at han og kollegerne tillige har glæde af slibebånd, slibeskiver og slibematerialer i arbejdet med lægge terrasser og ordne have. Ik en helt ringe lærdom at have på rygraden, i øjeblikket hvor nogle af mine venner snakker med banken om at blive husejere.