På denne golf efterskole er du i stand til at finde netop den sport, du har fantaseret om

Det betegnes som problematisk når man er teenager at beslutte, hvad for en retning man bør gå i sit liv – HF, tømrer, matematik, samfundsfag? En pause, hvor de bliver i stand til at dyrke interesser & udvikle selvstandighed, for størstedelen kan et skoleår på efterskole svømning rent ud sagt være lige det, de leder efter. Ligegyldigt om du ønsker aktivitet, fotografi, åndelighed eller orkestre – heldigt nok er der en efterskole til en hvilken som helst smag.

Vores efterskole svømning har lagt vægt på idræt, så her har du mulighed for at bruge 12 fulde måneder til at blive expert i din yndlingssport samt samtidig leve et sundt samt hændelsesrigt ophold med adskillige udfordringer. At du her kan danne venskaber for livet, vil være en af de optimale ting med en håndbold efterskole. Såfremt man hver eneste dag under opholdet spiser, bor på værelse & spiller håndbold sammen med de samme personer, skaber det faktisk utrolig holdbare venskaber, der vedligeholdes hele livet.

Du kan tilmed forsøge flere forskellige sportsgrene gennem dit ophold, da vi kan tilbyde sport til ethvert ønske. Hvis du f.eks. ikke kan få nok af heste, er du i stand til at prøve 12 måneder hos vores ride efterskole, så du får lov til at fokusere 100% på din favoritsport: hvad mere kunne du bede om? Her findes ikke nogen grund til at lade være med at ansøge om en oplevelse, du vil huske for evigt.