På matriklen har vi uenighed – lagkager samt børnelege versus havelåger plus hegnsstolper

Kender I det? Min mand ka’ i øjeblikket ikk kaste sine tanker på andet end hegnsstolper og havelåger, mens jeg render og grubler over mindstebarnets fødselsdagsfest med lagkafefyld samt boller. Seriøst. Jeg og ham vil til at have udskiftet vores udlevede gitterværk, og projektet kræver friske hegnsstolper og at ham og jeg må beslutte os ml utallige forskellige havelåger. Men ku’ det projekt ikk liiige være på standby til børnehavefesten, hvor ham og jeg får 26 unger på besøg, er klaret? Børnefesten vurderer undertegnede er ret anspændt at deale med alene.

Min smag inden for havelåger og hegnsstolper har jeg ikke tænkt over. Havelåger og hegnsstolper var bare sådan noget, som var der i forvejen, de steder jeg som barn har levet. Men jeg og manden skal beslutte os for det praktiske til haven, i dag hvor manden og jeg er husejere. Min mand opdagede et par rutinerede sælgere på nettet men han ønsker ikke uden mig at beslutte sig for hegnsstolper af træ eller aluminium. Personligt er jeg nok mest til stolperne i træ, meen jo det kan da ozz muligt at aluminiums hegnsstolper kan være ganske fine i udseende og mere robuste?

At indkøbe høj havelågen snakkede vi om, og for nyligt har min mand fundet forskellige lækre havelåger, der oven i købet kan låses. Det er dejligt, for kæresten og jeg lever for enden af vejen, hvor ingen vil reagere, hvis der kommer tyveknægte.

Når børnehaveungerne er bespist med underholdning og maraboulagkage, så skal vi os to sammen anskaffe hegnsstolper og havelåger. Hvis det ikke sker hurtigt så skal mor her sikkert ikke forvente, at travle jeg slipper for min kærestes ævlen vedr. fordelene ved havelåger der har lås, hegnsstolper i træ vs alu og andre haveplaner.