Plastkasser, som er praktiske til fragt og opbevaring, palletank tænkt til saft og smarte termokasser

Undertegnede har i et stykke tid manglet lidt flere smarte plastkasser - http://www.dtemballage.dk/produktinformation/plastkasser.aspx, som er brugbare til alt mulig deponering. Endvidere behøver jeg termokasser - http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkasser/termo–koelekasser/termokasser.aspx, til fragt af fødevarer i firmaet. Her forleden overvejede jeg også at anvende en palletank - http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkar/ibc-palletanke.aspx, hvorfra man kan tappe, når jeg skal ud til børnearrangementer og medbringe læskedrikke. Nu bemærkede jeg gud ske lov en lovende virksomhed, som at der markedsfører termokasser, plastkasser samt palletank hvor jeg lagde en bestilling på både palletank, termokasser og plastkasser.

Termokasser har jeg planer om at anvende til fx fragt af isterninger, og mens undertegnede er på farten. De termokasser jeg har fået mig er praktisk låg og en praktisk størrelse og kommer i en pæn mørk farve.

Den smarte palletank kan opbevare regnvand, fødevarer og rengøringsmidler. Flere som at der gør brug af en palletank til at indsamle vand, men jeg tænker, at sådan en tank fx er ideel til saft, de dage hvor der er arrangementer for børn eller firmaer. Det kunne tænkes at undertegnede ligesom mine bekendte skulle købe et stk palletank hjem til regnvand.

Plastkasser sælges i adskillige formater og sådan nogle plastkasser er gudbenåede til opbevaring og transport. Fx kan man vælge plastkasser der er foldbare, som så ikk fylder det store, mens kasserne er pakket sammen. Præcis de plastkasser har begejstrede mig besluttet at købe.