Rejser til Andalusien anses som værende den optimale måde at afstresse sammen med familien

Mange der har vanskeligt ved at finde ud af hvert år, til hvad for et sted de skal rejse hen hver sommerferie, bliver her. Hvorvidt det bør være et anderledes og eksotisk sted, hvorvidt de foretrækker afslapning ved stranden eller hvorvidt det skal være en eventyrsferie, bør folk igen og igen vælge. At min husbond & jeg overhovedet ej har problemer ved at bestemme os mere, vil jeg heldigvis berette. Vi har faktisk været på flere kulturrejser Spanien, samt rejserne var i sandhed det sjoveste, min kæreste & jeg overhovedet har bestilt. Brugende rejser (www.hjertingrejser.dk) til Andalusien får vi hele turen til en virkelig god omkostning, samt byerne føles til enhver tid gode, & Spanien anses nemlig som værende et idylisk område. Nogle folk tænker evt., at det bliver åndssvagt at vælge rejser til Andalusien flere gange, dog min kæreste plus jeg er vilde med både cuisinen samt den fantastiske kultur.

End at slå sig ned på en andalusisk tapas-restaurant der har udsigt over det blå hav plus æde lidt mad & rødvin, eksisterer her vel ej noget som helst dejligere. Samt hvis man så i tillæg hertil har mulighed for at nyde en smule romantisk sang til solnedgangen, så bliver tilværelsen perfekt. Indbyggerne er altid så søde & smilende, at man altid føler sig hjemme, plus vor rejser til Andalusien har introduceret os til flere spanske byer. At være i stand til at hygge os lang tid endnu i Middelhavs sommeren med hjælp fra kulturrejser Spanien, håber min mand & jeg på.