Selvbyg med træemballage, plastpaller og europaller

Jeg synes det er fedt at anvende træemballage, europaller eller plastpaller til møbler og lignende. Og jeg tiltænker som mange andre, om hvorvidt jeg selv kan skabe køkkenbede eller perhaps noget at sidde på til haven af plastpaller, træemballage eller europaller. Jeg har her forleden erhvervet mig et bålfad i gave, og vi mangler noget at sidde på, så snart vi skal riste marshmallows og snobrød og meditere ind i gløderne. Og så vurderer jeg, det må være sjovt at selv at lave noget.

Mener I ik, at en del stole og urtebede, som man har stået for ganske uden hjælp er totalt oplagt? Efter lidt research om urtebede med brug af træemballage og europaller har jeg konkluderet, at en del websites anbefaler plastpaller i stedet. For mine kartofler, pastinakker og porrer. Men bygger man med derimod plastpaller er der ikke nogen fare.

Borde lavet i træemballage og europaller er nok ik helt så ufarligt. Der kan man benytte plastpaller som alternativ, så man kan lægge en syltetøjsmad uden at den suger kemi til sig. Europaller og træemballage kan sagtens benyttes til møbler, som ikke rigtig kan smitte af til fødevarer. Jeg burde så vidt jeg har forstået det helt problemfrit kunne kreere stole og den slags til at sidde på af europaller og træemballage hvor vidt det er behandlet med kemi eller ej.