Som husejere skal vi finde et vedligeholdelsesfrit hegn/komposithegn

Som nyudkårne ejere af et hus må min kæreste og jeg se at vedtage ting og sager som komposit hegn » http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn, og tilsvarende vedligeholdelsesfrit hegn. Haven ligger ved en offentlig eng og er kun lidt beskyttet med snebærbuske. Panoramaudsigten er fin, men når vi ikke har et vedligeholdelsesfrit hegn kan alle mulige skue lige ind. Og vi have områder vores have, hvor vi ikke risikerer at blive begloet.

Siden mig & min kæreste rykkede til Hedehusene er jeg begyndt at søge efter komposit hegn og vedligeholdeldes fri hegn. Thomas og jeg er ik’ kommet frem til, om vi vælger et komposit hegn, men vi går nødvendigvis efter et vedligeholdelsesfrit hegn til haven. Dér er enighed når det gælder vedligeholdesfri ting.

Min bror fik sat komposit hegn op i baghaven, og han er ganske fornøjet over det hegn. Jeg mener at det kan blive produceret i flere forskellige mål og i lyse og mørke farver. Hans vedligeholdelsesfri hegn er mørkegråt, imens min kæreste og jeg sikkert ender med at gå efter et lyst/hvidt komposit hegn. Vi foretrækker begge noget mere lyst og landligt.