Undertegnede har søgt efter speciallæge klinik Middelfart

Speciallæge klinik Middelfart

Undertegnede har bosat mig i Nørre Aaby og skal hermed skifte til ny gynækolog. Jeg skal have en gynækolog klinik i Middelfart eller omegn og har hermed googlet ”speciallæge klinik middelfart” og ”gynækolog klinik middelfart (xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/gynaekolog-klinik-middelfart-fyn)”. Jeg har fundet et par interessante klinikker i eftersøgningen, og jeg har desuden søgt klinik i telefonbogen. Her har jeg lagt mærke til Niels Lunde Fyn og 2 lignende gynækologer med klinik i mit nærområde.

Jeg vil gerne blive tilknyttet en dygtig og god gynækolog klinik Middelfart, på grund af, at jeg har temmelig mange irritationer ved menopausen og døjer med varmefornemmelser, der gør, at mit inderste lag tøj nærmest er helt vådt. Symptomerne vil jeg gerne have en gynækolog som for eksempel Niels Lunde Middlefart eller tilsvarende til at se på. Det kan være, at jeg kan få en effektiv behandling, der stopper hedeturene.

Jeg søger endvidere på ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart” for at tjekke, om jeg samtidig kan finde et stk dygtig speciallæge til min ældste pige. Rosa har sidste år haft celleforandringer og var derfor igennem et keglesnit, som tog lidt hård på hende. Den søde pige er ret nervøs for hvis hun skal opleve turen igen, og på den baggrund vil hun gerne blive undersøgt lidt oftere hos en speciallæge i gynækologi. Og hun bor ligesom mig her nær Middelfart. Så hvis jeg finder en god gynækolog klinik Middelfart kan vi begge benytte det. Det kan tænkes, at den nye praksis bliver Niels Lunde Fyn klinikken eller et en anden speciallæge i nabolaget, som vi har fundet i telefonbogen. Den endelige beslutning bliver sandsynligvis baseret en del ringen rundt og sammenhold af deres telefontider, og sådan noget som hvornår de har åbent og deres tilbud.