Vi iklæder hyggelige rollinger i Ver de Terre, for at de ikke føle kulde.

Jeg elsker julen, som kommer tæt på. & det samme gælder for de kolde temperaturer. Eller ved nærmere eftertanke, dét er allerede nu forfrossent.. Det er koldt derude, & dét er derfor altafgørende at være pakket massivt ind. Mange godtager, at der ej er noget mere forfærdeligt end at føle sig kold. Især er det essentielt, at børn bærer lunt tøj, således at rollingerne ik’ får lungebetændelse. På nettet eksisterer usandsynligt meget varmt børnetøj produceret af børnetøjsbrands som eksempelvis Mads Nørgaard » http://www.smaahjerter.dk/boernetoej-mads-noergaard_1732.html, og Henrik Vibskov » http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/henrik/vibskov_1991.html,, og dine små pus vil blive glad for dig, hvis du skænker dem det!

De fleste børn forguder i vintermånederne en gåtur i det fri. Der findes mange ting, børn kan gøre uden for, skønt det er frysende. De fleste sætter pris på at rutsje med meget hurtighed ned af en høj. Dét eneste, som kræves er lækkert tøj fra for eks. Ver de Terre » http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/verdeterre_32.html, samt Henrik Vibskov. Og i øvrigt en kælk sandsynligvis, forudsat man ik’ ønsker at beskadige dét nye børnetøj… Hvilket langt størstedelen som bekendt nok ej går efter, da det jo ej er lyv, at tøj skabt af Ver de Terre og Camcam ikke er det mindst bekostelige i verden. Men når dét er ytret, er børnetøj som bekendt syet til at blive slidt, så rollinger må have tilladelse til at bevæge sig.

Vi danskere er bosiddende i et flot land, men de danske borgere kan ik være garanteret en julemåned , hvor der falder sne. Herhjemme bruger vi derfor også mange stunder i familiens skød indenfor. Utallige præfererer jo alligevel hyggen indendøre, frem for sneen uden for, og bortvælger af den grund udendørsaktiviteter. Mange finder det fantastisk inden døre, specielt når man kan pusle rundt i dejligt børnetøj fra Mads Nørgaard eller Henrik Vibskov. Hele verdens børn håber på hyggelige øjeblikke både inde døre og ude i det fri i dén kommende juletid i samkvem med herlige tanter og onkler…